Vormgeving afbeelding bij pagina Home

Home

Zwembad De Gelenberg

Welkom 

Zwembad de Gelenberg is een gezellig en knus bad voor het hele gezin. Wij beschikken over een 25 meter wedstrijdbad, een instructiebad + glijbaan, whirlpool, peuterbadje, terras, en restorette.
Tijdens mooi weer kan er ook buiten gezwommen worden in ons peuterbadje omringd door zonneweide. De woensdagmiddag is jeugdmiddag, en ideaal om een verjaardagspartijtje te vieren.

Er is altijd gediplomeerd toezicht aanwezig die een oogje in het zeil houden en ervoor zorgen dat alles gemoedelijk en zo veilig mogelijk verloopt. De ochtenden zijn ideaal voor de vroege vogels onder ons. De avonden zijn voor iedereen die gezellig en toch actief bezig willen zijn. Voor de actievere zwemmers/sters hebben wij de speciale banenzwemuren. Tijdens de schoolvakanties is er een aangepast rooster. Het personeel zorgt dan ook altijd voor leuke activiteiten.

Voor een overzicht van de tijden waarop u kunt komen zwemmen verwijzen wij u naar de openingstijden. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor: A-B-C opleiding, Baby/peuter zwemmen ,Ki-Ko-Do, kidsaquasportief, Fifty-fit, trimzwemmen.

Kerst

Kom jij ook zwemmen tijdens de kerstvakantie? We organiseren diverse leuke activiteiten zoals overlevingszwemmen, jeugdmiddagen en disco aquawinterspelen! Bekijk het rooster hier

Overlevingszwemmen

In de kerstvakantie organiseert het team van zwembad De Gelenberg het overlevingszwemmen op zaterdag 27 december van 13.00 tot 15.30 uur. Alle kinderen die in bezit zijn van het A en B diploma mogen meedoen aan dit overlevingszwemmen. Kinderen leren in deze les wat ze moeten doen wanneer ze in het (koude) water vallen, hoe ze iemand kunnen redden, wakzwemmen, oriënteren in het donker en diverse opduikoefeningen. Na deelname ontvangen ze het certificaat ‘’Overlevingszwemmen’’. Inschrijven voor het overlevingszwemmen kan hier.

 

Home
Zwembad De Gelenberg