Vormgeving afbeelding bij pagina Welkom

Welkom

Welkom op de website van zwembad De Gelenberg

Wij heten u van harte welkom op de website van zwembad De Gelenberg. Hier vindt u alle informatie over onze activiteiten, lesaanbod,  openingstijden, tarieven en nog veel meer.  Neem gerust een kijkje op de website! Helaas is op dit moment de informatie nog niet compleet, maar wij werken er hard aan. Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met zwembad De Gelenberg via 0487- 51 21 89.

Bij zwembad De Gelenberg staat fit zijn en gezond blijven centraal. Zwembad De Gelenberg biedt daarvoor een breed pakket van lessen en andere diensten aan. Of u nu nul of tachtig bent, beginner of gevorderde, watervrij of vol watervrees zwembad De Gelenberg binnenloopt, er is voor iedereen een geschikte les. Ook als u wilt herstellen van een blessure en tijdelijk uw sport niet kunt uitoefenen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want in het water kunt u onbelast bewegen waardoor u sneller herstelt!

Het zwembad biedt een uitgebreid lespakket aan voor iedereen. Bij ons staat niet alleen het gezonder en fitter worden centraal, maar ook de begeleiding van onze zwemmers. Mocht u naar aanleiding van onze website nog vragen hebben, neem dan contact op met zwembad De Gelenberg via infozwembad@druten.nl of via telefoonnummer 0487-51 21 89. U kunt ons ook volgen via facebook, www.facebook.nl/zwembaddegelenberg.

We hopen u binnenkort in ons zwembad te mogen begroeten.

Nog plekken vrij bij snorkelles en kidsaquasportief

Kinderen kunnen na het behalen van het zwem ABC bij zwembad De Gelenberg blijven zwemmen en de onderwaterwereld ontdekken. In het nieuwe zwemseizoen zijn we gestart met een snorkelgroep op woensdag om 17.30 uur. We hebben nog enkele plekken vrij.

In het nieuwe zwemseizoen zijn we ook gestart met een groep kidsaquasportief op dinsdagavond om 17.30 uur. Ook hier zijn nog enkele plekken vrij.

Voor meer informatie, neem contact op met zwembad De Gelenberg via infozwembad@druten.nl of via telefoonnummer 0487-51 21 89.

Home
Zwembad De Gelenberg