Vormgeving afbeelding bij pagina Home

Home

Zwembad De Gelenberg

Welkom 

Zwembad de Gelenberg is een gezellig en knus bad voor het hele gezin. Wij beschikken over een 25 meter wedstrijdbad, een instructiebad + glijbaan, whirlpool, peuterbadje, terras, en restorette.
Tijdens mooi weer kan er ook buiten gezwommen worden in ons peuterbadje omringd door zonneweide. De woensdagmiddag is jeugdmiddag, en ideaal om een verjaardagspartijtje te vieren.

Er is altijd gediplomeerd toezicht aanwezig die een oogje in het zeil houden en ervoor zorgen dat alles gemoedelijk en zo veilig mogelijk verloopt. De ochtenden zijn ideaal voor de vroege vogels onder ons. De avonden zijn voor iedereen die gezellig en toch actief bezig willen zijn. Voor de actievere zwemmers/sters hebben wij de speciale banenzwemuren. Tijdens de schoolvakanties is er een aangepast rooster. Het personeel zorgt dan ook altijd voor leuke activiteiten.

Voor een overzicht van de tijden waarop u kunt komen zwemmen verwijzen wij u naar de openingstijden. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor: A-B-C opleiding, Baby/peuter zwemmen ,Ki-Ko-Do, kidsaquasportief, Fifty-fit, trimzwemmen.

 

Home
Zwembad De Gelenberg