De gemeente Druten waardeert haar mantelzorgers. Juist nu. Wilt u uw mantelzorger(s) bedanken? Vraag dan een mantelzorgcompliment aan op www.druten.nl/mantelzorgcompliment. Het mantelzorgcompliment bestaat uit € 150,- aan OVD-bonnen. Hiermee kan uw mantelzorger iets kopen bij veel winkels in de gemeente Druten. 


Een mantelzorger is...

Iemand die langdurig en onbetaald voor u zorgt. Omdat u chronisch ziek of gehandicapt bent. Of omdat u afhankelijk bent van hulp. De mantelzorger kan een partner, ouder of kind zijn. Maar ook een ander familielid, vriend of kennis.
 

Heeft u een mantelzorger?

U kunt het mantelzorgcompliment aanvragen als:
•    U in de gemeente Druten woont. Uw mantelzorger mag ook buiten de gemeente Druten wonen.
•    Uw mantelzorger voor een periode van minimaal 3 maanden achter elkaar voor u zorgt
•    Uw mantelzorger voor minimaal gemiddeld 8 uur in de week voor u zorgt
    

Aanvragen

Vraag uw mantelzorgcompliment uiterlijk 31 december 2020 aan. Dit kan digitaal op www.druten.nl/mantelzorgcompliment
Heeft u geen DigiD code? Of doet u uw aanvraag liever niet digitaal? U kunt uw mantelzorgcompliment ook op papier aanvragen. U kunt een aanvraagformulier ophalen in het kantoor van MeerVoormekaar. Dit is in dorpshuis De Lier (Koningsweg 12) in Puiflijk.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met MeerVoormekaar. Dit kan op woensdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur op telefoonnummer 06-22496170. Of via mail naar mantelzorgdruten2020@meervoormekaar.nl. Alle voorwaarden staan beschreven op www.druten.nl/mantelzorgcompliment.