Pagina opties

Groter
RSS

Bericht over Corona voor ondernemers (16-03-2020)

Beste ondernemer,

Wat staat de wereld ineens op zijn kop door het coronavirus. We zetten in Nederland alles op alles om het verspreiden van het virus te beperken. De gezondheid van iedereen staat daarbij voorop. Maar alle maatregelen hebben heel veel consequenties. Ook voor u als ondernemer en in het bijzonder voor de horecaondernemers die vanaf zondag 15 maart 18.00 uur hun deuren moesten sluiten tot 6 april a.s. 

Alle aanvangen Besluit bijstandverlening zelfstandigen (BBZ) kunnen vanaf vrijdag 20 maart ingediend worden op ondernemersloket@drutenwijchen.nl. In het onderwerp vermelden of het om de gemeente Druten of gemeente Wijchen gaat.

Overige vragen of onduidelijkheden kunnen ingezonden worden naar ondernemersloket@drutenwijchen.nl. Hier krijgt u zo snel mogelijk een antwoord op. Ook hierbij in het onderwerp vermelden of het voor Wijchen of Druten betreft.

Alle info die momenteel vanuit de gemeente verstrekt wordt, is gebaseerd op de informatie die wij nu hebben van de rijksoverheid en VNG

Ik wil u via deze weg laten weten dat ik met u meeleef en wens u heel veel sterkte toe in deze moeilijke en ook bizarre periode. 

Vriendelijke groet,


André Springveld
wethouder economische zaken