Pagina opties

Groter
RSS

BouwApp Scharenburg (15-04-2019)

Alle informatie over de werkzaamheden en omleidingen kunt u vanaf nu ook bekijken in de ‘Bouwapp’ op uw telefoon. U kunt deze gratis app downloaden in de Apple Store en in de Google Play Store. In de ‘BouwApp’ vindt u de werkzaamheden onder ‘Reconstructie/Rioolvervanging Scharenburg Druten’. Wij vullen de app steeds met de meest actuele informatie en omleidingen. U vindt alle informatie ook op www.druten.nl/scharenburg.

Locatie werkzaamheden Fase 2

Op 23 april, na Pasen, start Fase 2 van de reconstructie van de Scharenburg. De werkzaamheden in Fase 2 gaan 4 weken duren. De werkzaamheden in Fase 2 vinden plaats op de Scharenburg tussen de rotonde Koekoek en de inrit van Albert Heijn. Dit betekent dat de Scharenburg daadwerkelijk afgesloten is voor doorgaand verkeer (met uitzondering van fietsers en voetgangers). De rotonde Koekoek en de inrit van Albert Heijn blijven wel toegankelijk.

Omleiding

Vanaf de Maas en Waalweg (N322) is nog steeds de grootschalige omleiding van toepassing. De omleiding loopt via de Deestersteeg en Noord-Zuid. Deze omleiding duurt tot aan het eind van alle werkzaamheden. In de kern van Druten passen we lokale omleidingsroutes toe. De maatregelen tegen sluipverkeer op de Parken en de Boslaan blijven bestaan en zorgen helaas voor enige hinder.