Pagina opties

Groter
A A

Inloopavond aanpak Scharenburg (25-09-2018)

Wij nodigen u graag uit voor de inloopavond over de herinrichting van de Scharenburg op dinsdagavond 9 oktober a.s. U kunt die avond tussen 19.00 en 20.30 uur binnenlopen in D’n Bogerd, Van Heemstraweg 53, Druten. Daar kunt u onze plannen en planning bekijken en is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Verbeteren verkeerssituatie

Het is nodig om de verkeerssituatie op de Scharenburg te verbeteren. Op dit moment is het vaak lastig om de weg over te steken, stroomt het verkeer niet goed door en zijn er vaak ingewikkelde verkeerssituaties bij de in-/uitrit van de Albert Heijn en de kruising met De Parken. Wij hebben hiervoor een oplossing bedacht en uitgewerkt. Die laten we graag aan u zien. De reconstructie Schareburg wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland door een subsidietoekenning op het gebied van fietsveiligheid  

Combineren werkzaamheden

We pakken niet alleen de verkeerssituatie aan, maar we combineren de werkzaamheden met het vervangen van de verharding van de weg, het verbeteren van het fietspad langs de Scharenburg en het verbeteren van de riolering.

Wilt u meer weten?

Dan zien wij u graag op dinsdagavond 9 oktober a.s. in D’n Bogerd. Heeft u al dringende vragen? Neem dan gerust contact op met Frank van Gent, projectleider reconstructie Scharenburg. U kunt een email sturen naar f.van.gent@drutenwijchen.nl of bellen met 14 0487.