Pagina opties

Groter
RSS

Promoot uw bedrijf of organisatie via BooQi (09-03-2020)

We gaan weer een nieuwe BooQi voor Druten uitgeven. Een gevouwen plattegrond (creditcardmodel) met algemene toeristische informatie over de gemeente Druten. Deze BooQi’s verspreiden we via verschillende kanalen aan (toeristische) bezoekers van onze gemeente. 

We bieden u als ondernemer of organisatie de mogelijkheid om in de BooQi een kortingsbon (ter grootte van een creditcard) aan te bieden in de bijsluiter van de BooQI. Zo kunt u reclame maken voor uw bedrijf, organisatie of activiteit. Er worden 5.000 BooQi’s gedrukt. Dat betekent dat er 5.000 mensen gebruik kunnen maken van uw kortingsbon. Helaas is er maar ruimte voor tien ondernemers of organisaties in de bijsluiter. De tien die het eerste laten weten dat ze gebruik willen maken van deze mogelijkheid, bieden we deze kans. Bij een volgende druk krijgen de andere ondernemers en organisaties de kans. De kosten voor deze promotie bedragen € 100,00 per ondernemer of organisatie. Doet u mee? Stuur dan voor 13 maart 2020 een mail naar p.verbakel@drutenwijchen.nl

De centrumondernemers Druten voegen een eigen bijsluiter met kortingsbonnen toe aan de BooQi, waarin zij het centrum van Druten promoten.