Pagina opties

Groter
RSS

Reconstructie Scharenburg Fase 5 (05-08-2019)

Op dit moment is Fase 4 van de reconstructie van het riool en de verkeerskundige aanpassingen van de Scharenburg in volle gang Parallel daaraan starten we op 12 augustus met Fase 5: de laatste fase van dit project. Fases 4 én 5 ronden we tegelijk af op 23 augustus. Daarmee zijn dan de totale werkzaamheden aan de Scharenburg afgerond.

Welke omleidingen zijn van toepassing:

  • De grootschalige én lokale omleidingen voor Fase 4 blijven van toepassing tot 23 augustus. Zie de BouwApp en druten.nl/scharenburg.
  • Voor de dag- en nachtwerkzaamheden in de week van 12 t/m 16 augustus passen we lokaal aanvullend kortdurende omleidingsroutes toe. Zie de BouwApp en druten.nl/scharenburg voor de bijbehorende plattegronden.

In Fase 5 realiseren we vier zaken:

  • We brengen de definitieve deklaag aan op de Scharenburg tussen De Parken en de Klepperheide, inclusief de definitieve deklaag op de Klepperheide. Dit gebeurt overdag van woensdag 14 t/m vrijdag 16 augustus
  • We brengen in de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 augustus, van 21.00 tot 06.00 uur, de deklaag aan op de Scharenburg ter hoogte van de inrit Albert Heijn tussen de Klepperheide en rotonde Koekoek.
  • We plegen grootschalig onderhoud aan de rijbaan van de Scharenburg tussen rotonde Javaplein en rotonde Koekoek, in de nachten van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus van 21.00 tot 06.00 uur.
  • In de week van 19 tot 23 augustus brengen we een straatstenenprint aan in de asfaltverharding.

Alle actuele informatie en het laatste nieuws over dit project vindt u in de BouwApp die u gratis kunt downloaden in de Apple Store en in de Google Play Store. Ook vindt u alle informatie op druten.nl/scharenburg.