Pagina opties

Groter
RSS

Subsidie voor werkgevers die investeren in leren en ontwikkelen (02-03-2020)

Heeft u de reclameboodschap van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de SLIM-subsidie al gehoord? Met die subsidie stimuleert het ministerie meer aandacht voor een leven lang leren. Voor de toekomst van uw bedrijf is het belangrijk dat werknemers zich blijven ontwikkelen. Zo blijven ze wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar.

Voor alle ondernemers

Alle ondernemers kunnen een SLIM-subsidie aanvragen. Dat kan zowel individueel als in samenwerkingsverband. Maximale subsidiebedragen variëren van €24.999 voor individuele aanvragen tot €500.000,- voor een samenwerkingsverband. Ook grootbedrijven in landbouw, horeca en recreatie kunnen aanspraak maken op de regeling.

Aanvraag in samenwerkingsverband

Bent u geïnteresseerd in een aanvraag met andere ondernemers? Wij brengen ondernemers graag met elkaar in contact. Ondernemers uit de gemeente Druten kunnen hiervoor mailen naar s.langens@drutenwijchen.nl.  

Meer informatie

Op de website www.slimwerkgeven.nl vindt u meer informatie over de SLIM subsidieregeling. Op deze website kunt u ook rechtstreeks een individuele aanvraag indienen. U kunt de subsidieaanvraag indienen tussen 2 en 31 maart 2020