Eigenzinnig Druten, koop lokaal

Het nieuwe jaar is voor veel ondernemers anders begonnen dan zou moeten. Want we zijn weer in lockdown. Al die creatieve ondernemers die afgelopen 2 jaar er alles aan hebben gedaan om hun zaak in de lucht te houden. De gevolgen van de lockdown zijn voor iedereen stevig voelbaar. Opdrachten vallen weg, winkels zijn gesloten en de horeca gaat verplicht over naar afhalen en thuisbezorgen. Laten we ze steunen en ze een hart onder de riem steken!

Eigenzinnig Druten, hart van Maas en Waal

Laten we samen onze eigenzinnige lokale ondernemers helpen door bij hen te blijven kopen. Of dit nu gaat om een spannend jongensboek, dat mooie jurkje, een driegangendiner voor opa en oma of een cadeaukaart van de OVD. Probeer je aankopen zoveel mogelijk bij de winkels en ondernemers in de buurt te bestellen. Zo helpen wij hen de lockdown door.

Veel ondernemers en Centrummanagement Druten werken samen. Op Facebook: Winkels in Druten Centrum en op Instagram winkels_druten_centrum en www.welkomindruten.nl lees je hoe je de ondernemers in het centrum kunt bereiken. Een lokale ondernemer bellen kan natuurlijk ook.

Koop lokaal. En vooral ook: nú

Als wethouder economische zaken roep ik alle inwoners van de gemeente Druten op om juist in deze tijd aan onze lokale ondernemers te denken. Blijf ook nú lokaal kopen.

 

Willy Brink
Wethouder