In 2020 zijn er zo’n 140.000 ondernemers gestopt met hun bedrijf. Dat is 23% meer dan een jaar eerder. Veel van hen zagen geen kans meer om hun bedrijf in leven te houden. Ze konden hun schulden niet meer betalen. Vaak hadden deze ondernemers hun spaargeld, pensioen of studiegeld voor de kinderen al gebruikt om de rekeningen te kunnen betalen.

Vraag op tijd hulp

Een ondernemer geeft niet snel op en dopt vaak zelf zijn boontjes. Maar door niet op tijd hulp te vragen lopen de geldzorgen op. En worden de rekeningen niet meer betaald. Dus zit u als ondernemer met geldzorgen? Blijf er dan niet mee rondlopen, maar neem de eerste stap. Doe bijvoorbeeld de test op www.geldfit.nl. Ontdek hoe u er als ondernemer financieel voor staat en waar u hulp kunt krijgen.

Een gesprek is gratis

Als gemeente Druten kunnen we u ook helpen. Neem hiervoor contact met ons op via het emailadres ondernemersloket@drutenwijchen.nl. We kunnen u op verschillende manieren helpen. Samen met onze samenwerkingspartners bieden wij u bijvoorbeeld coaching en advies over geldzaken en de zorgen die daar bij komen kijken. Of bekijken we samen welke nieuwe mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf.  We luisteren ook graag naar welke oplossingen u zelf al bedacht of onderzocht heeft. Een gesprek is gratis en verplicht u tot niets. U bent niet de enige in deze situatie, dus neem die eerste stap en laat u verder helpen.

Met vriendelijke groet,

Gérard de Wildt
wethouder