Tot en met dinsdag 20 oktober kunnen inwoners de vragenlijst invullen over de mogelijke samenvoeging van de gemeenten Druten en Wijchen. Om iedereen de gelegenheid te geven dat te doen, wordt nu een extra service geboden.

Een aantal brieven is helaas niet bezorgd. De oorzaak daarvan ligt buiten de gemeenten. Dat maakt het uiteraard niet minder vervelend. We hebben daarom steeds via al onze kanalen gedeeld dat inwoners contact konden opnemen om de uitnodiging alsnog per post te ontvangen. Omdat de einddatum nadert, is post geen optie meer. We bieden daarom nu een extra service voor inwoners.

Voor inwoners die de vragenlijst online willen invullen

Heeft u geen brief ontvangen en wilt u de vragenlijst digitaal invullen? Dan kunt u contact opnemen met I&O Research - het onderzoeksbureau dat het draagvlakonderzoek uitvoert. U ontvangt dan een unieke code per e-mail, waarmee u de enquête online kan invullen tot dinsdagavond 20 oktober 23.59 uur.

Voor inwoners die een papieren vragenlijst willen ontvangen

Wilt u een papieren vragenlijst ontvangen? Dan kunt u dat ook laten weten aan I&O Research. We brengen de vragenlijsten maandag rond. De lijsten kunnen worden ingeleverd vóór dinsdag 20 oktober 17.00 uur bij het gemeentehuis in Druten of het Huis van de gemeente in Wijchen. We zorgen ervoor dat alle vragenlijsten dinsdag aan het einde van de dag naar I&O Research worden gebracht.

Contact opnemen met I&O Research

De gegevens van I&O Research zijn als volgt:

  • Stuur een e-mail naar helpdesk@ioresearch.nl
  • Bel (gratis) naar 0800-0191
  • Stuur een bericht via WhatsApp naar 06 – 86 82 62 08