Vanaf nu kunt u ook via WhatsApp vragen stellen aan de gemeente Druten. Wij zijn op WhatsApp bereikbaar via telefoonnummer 06 256 899 28. Wij reageren zo snel als mogelijk op berichten. Dat gebeurt tijdens de uren waarop wij ook telefonisch bereikbaar zijn. Dat is van maandag tot en met donderdag van 08.30 – 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 - 13.00 uur. Gebruik het 06-nummer alleen voor WhatsApp. Telefoontjes naar dit nummer beantwoorden wij niet.  

Wij willen graag beter aansluiten bij de behoeften van u als inwoner. Veel mensen maken gebruik van WhatsApp op hun smartphone. WhatsApp is een makkelijke manier om vragen aan ons te stellen. De vragen kunnen over alles gaan. Bijvoorbeeld een vraag over een vergunning, een afspraak maken voor het verlengen van het paspoort of een vraag over zorg.

Hoe werkt het?

Om vragen te stellen via WhatsApp moeten u eerst het 06-nummer in de contactenlijst van uw telefoon zetten. Daarna kunt u via WhatsApp een gesprek met ons beginnen. Stuurt u een bericht buiten de openingstijden? Dan krijgt u een reactie als wij weer bereikbaar zijn.

Veilig omgaan met privacy gevoelige informatie

Via WhatsApp beantwoorden wij geen vragen waar privacy gevoelige informatie voor nodig is. Bijvoorbeeld persoonsgegevens of het Burgerservicenummer. Als wij deze gegevens nodig hebben vragen wij u om op een andere manier contact op te nemen. Zo zorgen wij ervoor dat we veilig omgaan met privacy gevoelige informatie.