Hogestraat

Eindelijk is het dan zo ver! We gaan de Hogestraat gebruiksvriendelijker maken voor voetgangers, rolstoelgebruikers en fietsers. Dit doen wij niet alleen, maar samen met de gebruikers, bewoners en ondernemers van de Hogestraat. Op deze website vindt u alle informatie over de aanpak van de Hogestraat. In de tabbladen, boven aan deze website, ziet u over welke thema's u meer kunt lezen. Neem gerust een kijkje!

Laatste update:

Op woensdag 15 november presenteerden we het definitief ontwerp in de foyer van Cultureel Centrum d'n Bogerd aan alle geïnteresserden. Dit definitief ontwerp vindt u bij 'brieven,verslagen, ontwerpen' op deze website.

Tijdens deze bijeenkomst mochten bezoekers met een speciale 3D bril door de nieuwe Hogestraat lopen. Leerlingen gamedesign van het TechLokaal (stichting Meerwaarde) werkten de nieuwe Hogestraat in 3D. Voor velen een unieke ervaring! De reacties op het ontwerp waren positief. Wij maakten tijdens de avond een filmpje van de 3D presentatie. Dat filmpje vindt u hier:

http://www.youtube.com/watch?v=ZXiWDefB2wo

Nu gaan we aan de slag met de materiaalkeuze en het aanbesteden. We hopen in maart/april 2018 te starten met de werkzaamheden. De planning maken we in overleg met de ondernemers en bewoners Hogestraat.

Pagina opties