Hogestraat

Afbeelding Hogestraat

Eindelijk is het dan zo ver! We gaan de Hogestraat gebruiksvriendelijker maken voor voetgangers, rolstoelgebruikers en fietsers. Dit doen wij niet alleen, maar samen met de gebruikers, bewoners en ondernemers van de Hogestraat. Op deze website vindt u alle informatie over de aanpak van de Hogestraat. In de tabbladen, boven aan deze website, ziet u over welke thema's u meer kunt lezen. Neem gerust een kijkje!

Laatste update:

Op 1 februari 2017 organiseerden wij een inloopavond waar we het voorlopig ontwerp presenteerden. We kregen veel reacties op het ontwerp. Vooral veel positieve reacties. Maar ook reacties met aandachtspunten waarvan de klankbordgroep vindt dat die verwerkt moeten worden in het voorlopig ontwerp. Wilt u weten welke van uw reacties we opnemen in het voorlopig ontwerp? Kijk dan bij verslagen: 170221 Reacties voorontwerp Hogestraat

Op donderdag 13 april 2017 bespraken gemeenteraadsleden en burgerleden het voorlopig ontwerp tijdens het Ronde Tafel Gesprek (RTG). Op donderdag 20 april 2017 nam de raad een besluit tijdens de Raadsvergadering. De raad stemde in met het voorlopig ontwerp (de wensvariant). De raad wil wel dat er een bushalte nabij de kerk komt. De raad vindt het belangrijk om een bushalte midden in het dorpscentrum te hebben.

Dat betekent dat we nu aan de slag gaan met het laten maken van een definitief ontwerp. In het definitief ontwerp worden details verder uitgewerkt.

Pagina opties