Hogestraat

Afbeelding Hogestraat

Eindelijk is het dan zo ver! We gaan de Hogestraat gebruiksvriendelijker maken voor voetgangers, rolstoelgebruikers en fietsers. Dit doen wij niet alleen, maar samen met de gebruikers, bewoners en ondernemers van de Hogestraat. Op deze website vindt u alle informatie over de aanpak van de Hogestraat. In de tabbladen, boven aan deze website, ziet u over welke thema's u meer kunt lezen. Neem gerust een kijkje!

Laatste update:

Op donderdag 13 april 2017 bespraken gemeenteraadsleden en burgerleden het voorlopig ontwerp tijdens het Ronde Tafel Gesprek (RTG). Op donderdag 20 april 2017 nam de raad een besluit tijdens de Raadsvergadering. De raad stemde in met het voorlopig ontwerp (de wensvariant). De raad wil wel dat er een bushalte nabij de kerk komt. De raad vindt het belangrijk om een bushalte midden in het dorpscentrum te hebben.

Vervolgens zijn we samen met de klankbordgroep aan de slag gegaan met het uitwerken van het definitief ontwerp. We presenteren dit definitief ontwerp graag op woensdag 15 november a.s. tussen 17.00 en 19.00 uur in de foyer van Cultureel Centrum d'n Bogerd aan alle geïnteresserden. Kom een kijkje nemen! U kunt tijdens deze bijeenkomst ook met een 3D bril door de nieuwe Hogestraat lopen. Leerlingen gamedesign van het TechLokaal (stichting Meerwaarde) hebben de nieuwe Hogestraat in 3D uitgewerkt. Een unieke ervaring! Tot 15 november!

Pagina opties