Apparaten inleveren voor Repaircafé Maas en Waal (03-07-2018)

Printer kapot? Scheerapparaat werkt niet meer? Lever deze elektrische apparaten gratis in bij de milieustraat, Van Heemstraweg 52, en steun het Repaircafé Maas en Waal.

Steun ons lokale doel én maak kans op een prijs!

Steun ons lokale doel het Repaircafé Maas en Waal. Zij maken dan kans op een cheque van € 1.000,00. En jij maakt kans op een nieuw apparaat! Hoor jij bij de eerste 100 inleveraars bij onze milieustraat? Dan krijg je een Wecycle-kwartetspel.

Hoe doe je mee?

  1. Ga naar de milieustraat met je oude apparaten/spaarlampen.
  2. Zet je locatievoorziening aan op je smartphone.
  3. Ga bij de milieustraat op je telefoon naar wecycle.nl/inleveren.
  4. Ga naar ‘check in’, kies Repaircafé Maas en Waal en scoor punten. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner krijgen een sponsorcheque van
    € 1.000,00 voor het goede doel.
  5. En jij maakt kans op een nieuw apparaat!

Meedoen kan tot en met 31 augustus. Kijk op wecycle.nl/inleveren voor meer informatie. Kijk op repairecafe.org voor meer informatie en openingstijden van het Repaircafé Maas en Waal.

Grondstoffen opnieuw gebruiken

Wecycle haalt ingeleverde mobiele telefoons, mixers of stofzuigers uit elkaar. Daarna verwerken zij de verschillende stoffen apart. Kunststof en metalen worden opnieuw gebruikt. En bijna alle onderdelen krijgen een tweede leven. Schadelijke stoffen komen hierdoor niet in het milieu en is er geen uitstoot van CO2.

Pagina opties