Munitax op MijnOverheid (27-07-2017)

Dit item is verlopen op 07-02-2018.

Heeft u dit voorjaar uw belastingaanslag van Munitax nog op papier ontvangen? Met een account op MijnOverheid ontvangt u alle aanslagen en verminderingen digitaal.

Hoe kunt u dit regelen?

Met uw DigiD kunt u uw Berichtenbox activeren  op www.mijn.overheid.nl. Geef aan dat u berichten van onder andere Munitax wilt ontvangen. Let op! Geef het juiste e-mailadres op, controleer op spelfouten en gebruik uw eigen e-mailadres. Vergeet hierbij uw e-mailadres niet te verifiëren. U ontvangt hiervoor een e-mailbericht waarin u gevraagd wordt aan te geven dat het opgegeven e-mailadres echt van u is. Alleen dan ontvangt u automatisch een e-mailbericht als er nieuwe berichten voor u zijn over bijvoorbeeld uw toeslagen, belastingaanslagen, uw kinderbijslag, betaalspecificaties van uw WW, of het verlopen van uw rijbewijs of APK. Als er nieuwe berichten voor u zijn, ontvangt u automatisch een e-mailbericht.

Wat is MijnOverheid precies?

Kijk op www.mijn.overheid.nl. Hier vindt u alle informatie en duidelijke uitleg.

Liever op papier?

Ontvangt u uw belastingaanslag op papier en wilt u dit zo houden? Dan hoeft u niets te doen. U blijft alle post van Munitax dan op papier ontvangen.

Pagina opties