Start derde editie Fiets Telweek (13-09-2017)

Dit item is verlopen op 25-09-2017.

Maandag 18 september start de derde editie van de Nationale Fiets Telweek. Dit is het grootste fietsonderzoek van Nederland. Van 18 tot en met 24 september meten we weer hoe Nederland zich op de fiets verplaatst, met welke snelheid, op welke tijdstippen, met hoeveel tegelijk en waar de grote vertragingen zitten. Dit jaar is het ook mogelijk om uw routes te beoordelen en ervaringen te delen.

Fietst u mee?

Meten is weten én verbeteren. Download de Fiets Tel-app en deel het ook met familie, vrienden en kennissen! Op 18 september begint de app uw fietsgedrag te meten. U maakt kans op één van de 50 Rains-jassen, één van de 5 Garmin-fietscomputers of een Batavus Brite E-go.

Nieuwe mogelijkheden app

Dit jaar biedt de vernieuwde Fiets Tel-app de mogelijkheid om nog meer te weten te komen over de gefietste fietsroutes. U kunt namelijk ook uw persoonlijke ervaringen delen door het beoordelen van fietsroutes. En zo bijdragen aan bijvoorbeeld een veiliger en comfortabeler fietsnetwerk. Als u hieraan meedoet, krijgt u een uitgebreider dashboard. Leuk om te weten, u ziet in dit dashboard informatie over uw fietsroute. Voor meer informatie zie www.fietstelweek.nl.

Pagina opties