Warmte en comfort (30-10-2017)

Dit item is verlopen op 29-12-2017.
logo loket duurzaam wonen

Langzaam maar zeker gaan we naar de koude periode van het jaar. Het stookseizoen komt eraan en mensen willen er comfortabel en warmpjes bij zitten, terwijl de energiekosten niet de pan uit moeten rijzen. Een nieuwe subsidie voor het nemen van energiebesparende maatregelen zou zeer welkom zijn en mensen prikkelen om duurzame isolatiemaatregelen te nemen in hun woning.

Isolatie

Gelukkig zijn isolerende maatregelen op redelijk korte termijn (4-8 jaar) terugverdiend. Denk hierbij aan een dakisolatie, spouw- of gevelisolatie, vloerisolatie of het plaatsen van HR++ glas.

Een woning verliest veel warmte door een niet ge-isoleerde buitenschil, zoals dak, muren en ramen. Daardoor wordt het gasverbruik veel hoger dan nodig is. Energie die je niet hoeft te gebruiken, hoeft ook niet opgewekt en betaald te worden.

Contact

Bent u benieuwd welke maatregelen u kunt nemen bij uw eigen woning? Neem contact op met Loket Duurzaam Wonen Plus in uw gemeente. Via de website www.duurzaamwonenplus.nl ziet u de openingstijden en de locaties waar u het loket kunt vinden. U kunt in een andere gemeente terecht, als de openingstijd van het loket in uw eigen gemeente niet uitkomt. Een e-mail sturen met uw vraag naar info@duurzaamwonenplus.nl kan natuurlijk ook.

www.duurzaamwonenplus.nl

Pagina opties