Pagina opties

Groter

Werkzaamheden Scharenburg

Op dit moment is Fase 4 van de reconstructie van het riool en de verkeerskundige aanpassingen van de Scharenburg in volle gang Parallel daaraan starten we op 12 augustus met Fase 5: de laatste fase van dit project. Fases 4 én 5 ronden we tegelijk af op 23 augustus. Daarmee zijn dan de totale werkzaamheden aan de Scharenburg afgerond.

Welke omleidingen zijn van toepassing:

  • De grootschalige én lokale omleidingen voor Fase 4 blijven van toepassing tot 23 augustus.
  • Voor de dag- en nachtwerkzaamheden in de week van 12 t/m 16 augustus passen we overdag en 's nachts lokaal aanvullend kortdurende omleidingsroutes toe. Zie onderstaande documenten voor de bijbehorende plattegronden.

In Fase 5 realiseren we vier zaken:

  • We brengen de definitieve deklaag aan op de Scharenburg tussen De Parken en de Klepperheide, inclusief de definitieve deklaag op de Klepperheide. Dit gebeurt overdag van woensdag 14 t/m vrijdag 16 augustus
  • We brengen in de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 augustus, van 21.00 tot 06.00 uur, de deklaag aan op de Scharenburg ter hoogte van de inrit Albert Heijn tussen de Klepperheide en rotonde Koekoek.
  • We plegen grootschalig onderhoud aan de rijbaan van de Scharenburg tussen rotonde Javaplein en rotonde Koekoek, in de nachten van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus van 21.00 tot 06.00 uur.
  • In de week van 19 tot 23 augustus brengen we een straatstenenprint aan in de asfaltverharding.

Bouwapp

Alle informatie over de werkzaamheden en omleidingen kunt u vanaf nu ook bekijken in de ‘Bouwapp’ op uw telefoon. U kunt deze gratis app downloaden in de Apple Store en in de Google Play Store. In de ‘BouwApp’ vindt u de werkzaamheden onder ‘Reconstructie/Rioolvervanging Scharenburg Druten’. Wij vullen de app steeds met de meest actuele informatie en omleidingen.

Vraag en Antwoord

Waarom is de reconstructie van de Scharenburg eigenlijk nodig? Hoe zorgen we voor veilige aanrijdtijden van hulpdiensten? En waarom is een deel van de Boslaan dicht? Antwoord op deze en meer vragen leest u in Scharenburg Vraag en Antwoord (bij de documenten hieronder).

Meer informatie en vragen?

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden in onderstaande documenten. Hier zijn onder meer de faseringen, omleidingen en afsluitingen terug te vinden. Heeft u een vraag of een opmerking dan u kunt een mail sturen naar: scharenburg@infrascoop.nl.