Zorgaanbod in Druten (sociale kaart)

Steunwijzer

Bent u benieuwd naar welke aanbieders er zijn in de regio Nijmegen? Kijk dan op de site van Steunwijzer. Op deze site leest u welke aanbieders u kunnen ondersteunen bij uw hulpvraag. U vindt hier ook uitgebreide informatie over de aanbieders en over de vormen van ondersteuning die zij bieden. Let wel: voor veel vormen van ondersteuning heeft u een verwijzing nodig. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Sociaal Team van de gemeente.”

Website Steunwijzer

Overzicht zorgaanbieders jeugd en wmo

Het ROB regelt de inkoop van zorg voor alle gemeenten in de regio Nijmegen. Op de site van het ROB vindt u overzichten van het meest actuele aanbod van Jeugdhulp en Wmo zorg. In deze overzichten staan alleen de namen van de zorgaanbieders die een contract hebben. Meer informatie over deze aanbieders en hun aanbod kunt u op de site van Steunwijzer teruglezen.

Heeft u hierover vragen? Neemt u dan contact op met de gemeente, tel: 088-432 70 00.