Op vrijdag 10 september reikte burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld een koninklijke onderscheiding uit bij de opening van het voetbalseizoen van AAC-Olympia op Sportpark De Polenkamp in Horssen.

De heer Bardoel zet zich al geruime tijd vrijwillig in voor Voetbalvereniging Olympia Horssen nu Voetbalvereniging AAC-Olympia. Hij is al 25 jaar een actieve vrijwilliger. Hiervan was hij 10 jaar bestuurslid/secretaris. Naast de Voetbalvereniging zet hij zich al 25 jaar in voor allerlei activiteiten van carnavalsvereniging De Streupers in Horssen.  Onder andere voor de jeugd, maar ook als buutreedner. Vanaf het begin is de heer Bardoel betrokken bij de oprichting van Stichting Sportpromotie Horssen. Hier was hij vanaf 2013 secretaris en is hij vanaf 2015 voorzitter. Deze Stichting voert het beheer over de sportaccommodaties in Horssen.

De heer Bardoel is een motivator en actieve en ondernemende vrijwilliger met name voor de Horssense gemeenschap. Voor deze inzet is de heer Bardoel benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.