Op maandagochtend kunt u tussen 9.00 en 12.30 uur terecht bij Loket Duurzaam Wonen Plus in het gemeentehuis in Druten. Door de coronamaatregelen moet u van te voren een afspraak maken. Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer 088 432 70 00. Of stuur een mail naar info@duurzaamwonenplus.nlHeeft u verkoudheidsklachten? Blijf thuis en verzet uw afspraak. U kunt uw vraag ook stellen via info@duurzaamwonenplus.nl of vraag of iemand van het loket u belt.

Per afspraak mag 1 persoon naar binnen.

Kom niet te laat, maar ook niet te vroeg. U mag niet binnen wachten. Houd tijdens uw afspraak 1,5 meter afstand van medewerkers en andere bezoekers. In geval van drukte kunnen wij, in overleg met u, uw afspraak annuleren.

Over Loket Duurzaam Wonen Plus

Loket Duurzaam Wonen Plus helpt u bij het vinden van de energiebesparende maatregelen die het meest geschikt zijn voor uw woning. En die passen bij uw wensen en uw portemonnee. Het loket adviseert u over deze maatregelen en de mogelijkheden voor financiering. Ook helpt het loket bij het aanvragen van een subsidie of lening. Op www.duurzaamwonenplus.nl vindt u meer informatie.