Munitax is de naam van het regionale samenwerkingsverband op het gebied van gemeentelijke belastingen en voert werkzaamheden uit voor: Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Wijchen. Als inwoner van een van deze gemeenten ontvangt u jaarlijks uw aanslag voor de gemeentelijke belastingen van Munitax.

Gemeentelijke belastingen

Kijk voor meer informatie over uw gemeentelijke belastingaanslag, de tarieven, het inzien van uw taxatieverslag en het maken van bezwaar op www.munitax.nl. U kunt op de website ook kwijtschelding aanvragen en uw hond aanmelden of afmelden voor de hondenbelasting. Of vraag uw afvaloverzicht op, voor uw afvalstoffenheffing. Ook voor informatie over de WOZ (de onroerende zaakbelasting) en rioolheffing kunt u terecht op de website van Munitax.

Website Munitax

Veel zaken regelt u eenvoudig online met uw DigiD. Wel zo handig!

Heeft u vragen?

Dan kunt u bellen met Munitax via telefoonnummer 024-67 80 962. Elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 12.30 uur. Twijfelt u over de juistheid van uw aanslag? Of bent u het niet eens met de Woz-waarde? Dan adviseren we u altijd eerst te bellen met Munitax. Eén telefoontje kan veel ophelderen en een bezwaarprocedure voorkomen. En daar zijn zowel u, als Munitax, bij gebaat.