Lees pagina voor

Start vaarseizoen fiets- en voetveren

26 april 2022

Vanaf 30 april wordt er gedurende de weekenden (zaterdag en zondag) en feestdagen gevaren met de pontjes Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard, Varik-Heerewaarden, Ravenstein-Niftrik, Batenburg-Demen, Pontje Ham, Renkum-Heteren, Rhenen-Lienden en Liniepont (Werk aan het Spoel, Fort Everdingen, Werk aan de Groeneweg).

De vaartijden zijn zoals gebruikelijk van 10.00 - 18.00 uur. Behalve de Liniepont, die vaart tot 17.15 uur. Vanaf 11 juni wordt er tot en met zondag 11 september dagelijks gevaren. Het seizoen 2022 wordt afgesloten met twee weekenden in de maand september. Laatste vaardag zondag 25 september.

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren varen de pontjes extra. Op de website van uiterwaarde (Deze link gaat naar een externe website) vindt u het exacte vaarschema. Het informatienummer voor de pontjes is 0344 22 88 00
 

Meer nieuws

Al het nieuws