Lees pagina voor

Druten zoekt een nieuwe burgemeester: denk mee en vul in!

14 juli 2022

Corry van Rhee-Oud Ammerveld is sinds januari 2019 waarnemend burgemeester van Druten. Zij volgde Lucien van Riswijk op, die burgemeester werd in Zevenaar. De nieuwe gemeenteraad op zoek naar een vaste burgemeester. De planning is dat Druten in het voorjaar van 2023 een nieuwe burgemeester heeft.

Denk mee!

Ambtsketting Gemeente DrutenOm de beste burgemeester voor Druten te vinden, stelt de gemeenteraad eerst een profielschets op. Hierin staat welke eigenschappen en kwaliteiten de nieuwe burgemeester moet hebben. De gemeenteraad vindt het belangrijk dat inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners in de gemeente Druten hierover meedenken.

Hieronder vindt u een korte online vragenlijst. Hier kunt u aangeven wat u belangrijk vindt. Invullen kan tot en met 25 augustus 2022. De resultaten van deze enquête worden opgenomen in de profielschets voor de nieuwe burgemeester.

Online vragenlijst 'De beste burgemeester voor de gemeente Druten' (Deze link gaat naar een externe website)

Meer nieuws

Al het nieuws