Lees pagina voor

De belastingaanslag van Munitax komt eraan

16 januari 2023

Eind januari ontvangen de meeste inwoners en ondernemers in de gemeente Druten het aanslagbiljet gemeentebelastingen van Munitax digitaal of per post. Heeft u nu al vragen over deze aanslag, bijvoorbeeld over de WOZ-waarde? Kijk dan op de website van Munitax (Deze link gaat naar een externe website) voor meer informatie. Heeft u liever persoonlijk contact? Bel dan met 024 678 09 62. Medewerkers van Munitax zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Het taxatieverslag

Wilt u weten hoe de WOZ-waarde van uw huis of (bedrijfs)pand is opgebouwd? Kijk dan in het taxatieverslag. Nadat u uw aanslag ontvangt vindt u het taxatieverslag op de website van MijnOverheid (Deze link gaat naar een externe website). Om het verslag te bekijken heeft u uw DigiD nodig. Een voorwaarde om in te kunnen loggen is dat de belastingaanslag op uw naam staat.

DigiD

Heeft u geen DigiD, dan kunt u dit aanvragen op de website van DigiD (Deze link gaat naar een externe website). Bent u niet in de gelegenheid om uw DigiD aan te vragen of betreft uw pand een niet-woning? Stel uw vraag dan via de website van Munitax (Deze link gaat naar een externe website)

Betalen: automatische incasso of direct betalen

Heeft u een incassomachtiging afgegeven of wilt u die afgeven? Dan schrijft Munitax het bedrag in maximaal 8 termijnen maandelijks af. Uiteraard is het ook mogelijk om het bedrag direct in 1 keer te betalen.

Meer nieuws

Al het nieuws