Een aantal ouders in Nederland is getroffen door de problemen met de kinderopvangtoeslag. Wat er is gebeurd is natuurlijk verschrikkelijk. Ouders werden gedupeerd en hoewel de overheid hen hiervoor financieel compenseert, kan het zijn dat men door de affaire in problemen is geraakt. Gelukkig betreft het in de gemeente Druten slechts enkele huishoudens.

Wethouder Gérard de Wildt: “Je hoort en leest dat slachtoffers grote financiële of  psychische problemen hebben gekregen, waardoor hun situatie van kwaad tot erger gaat en ook de kinderen en de omgeving er onder lijden. Als gemeente Druten vinden we het onze taak deze mensen te helpen, net zoals andere inwoners met vergelijkbare problemen”.

Ziet u de problemen alleen maar groter worden dan kunt u contact opnemen met de gemeente. Samen gaan we bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij proberen we u zo goed als mogelijk te helpen; dit is altijd maatwerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 088 432 70 00.