Samen met Winst uit je woning helpt de gemeente Druten inwoners aan een lagere energierekening en een duurzamer huis. Vorige week kregen alle huiseigenaren in de gemeente Druten een waardebon van €70,00 in de brievenbus. Deze waardebon kunnen inwoners gebruiken om energiebesparende producten te kopen. Bijvoorbeeld ledlampen, tochtstrips of radiatorfolie. Voor de actie is nog €53.000,- beschikbaar. Wacht niet te lang met inleveren. De actie stopt als het budget op is.

Wethouder André Springveld: “Energie besparen kan op veel manieren. Met deze actie helpen we u op weg om een begin te maken óf om een volgende stap te zetten. U kunt producten kopen die passen bij uw eigen huis. Dat maakt deze actie voor alle huiseigenaren de moeite waard. Het kost niets en u bespaart elke maand op de energie rekening. Al ruim 650 inwoners doen mee. U ook?”

Waardebon inleveren

De waardebon kunt u gebruiken voor producten die u koopt bij alle lokale bouwmarkten en bij verschillende webshops. U kunt online met de code van de waardebon betalen. Gaat u naar de winkel om zo ook de lokale ondernemers te steunen? Dan kunt u de kassabon uploaden op de website van Winst uit je woning. U krijgt dan maximaal €70,00 terug.

Doe ook mee met de advies- en inkoopactie met 30% isolatiesubsidie

Tot 20 december 2020 kunt u meedoen met de advies- en inkoopactie voor isolatie en energiebesparende maatregelen. U kunt u inschrijven voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, HR++glas en zonnepanelen. In de brief die u in oktober kreeg staan de energiebesparende maatregelen die geschikt zijn voor uw woning. Inschrijven is gratis en u zit nergens aan vast. U kunt de waardebon van €70,00 ook gebruiken voor deze actie. In totaal doen al ruim 250 huiseigenaren in de gemeente Druten mee.

Meer informatie

Op www.winstuitjewoning.nl vindt u de voorwaarden en meer informatie over beide acties. Bijvoorbeeld een uitgebreide lijst met producten die u kunt kopen van de waardebon. Meer tips over het verduurzamen van uw woning vindt u op www.duurzaamwonenplus.nl