Vormgeving afbeelding bij pagina Zwembad De Gelenberg

Zwembad De Gelenberg

Wij heten u van harte welkom op de website van zwembad De Gelenberg. Hier vindt u alle informatie over onze activiteiten, lesaanbod, openingstijden, tarieven en nog veel meer. Neem gerust een kijkje op de website!

Bij zwembad De Gelenberg staat fit zijn en gezond blijven centraal. Wij bieden daarvoor een breed pakket van lessen en andere diensten aan. Of u nu nul of tachtig bent, beginner of gevorderde, watervrij of vol watervrees. Ook als u wilt herstellen van een blessure en tijdelijk uw sport niet kunt uitoefenen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want in het water kunt u onbelast bewegen waardoor u sneller herstelt! Wij begeleiden u daar zo goed mogelijk bij. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van zwemmen en bewegen in het water en volgen regelmatig cursussen. Daarnaast werken we nauw samen met specialisten, zoals een chiropractor en kinderoefentherapeute.

Het zwembad biedt een uitgebreid lespakket aan voor iedereen. Bij ons staat niet alleen het gezonder en fitter worden centraal, maar ook de begeleiding van onze zwemmers. Mocht u naar aanleiding van onze website nog vragen hebben, neem dan contact op met zwembad De Gelenberg via infozwembad@druten.nl of via telefoonnummer 0487-51 21 89. U kunt ons ook volgen via facebook, www.facebook.nl/zwembaddegelenberg.

Wij zien u graag in ons zwembad!

Zomerrooster

Van maandag 14 tot en met 27 augustus geldt bij zwembad De Gelenberg een zomerrooster. Wij zijn gesloten van 17 tot en met 13 augustus. Zie het zomerrooster hier.

Onze zwemles in een nieuw jasje!

Vanaf 1 februari werken wij met de Easyswim-methode! Na een pilot van een jaar en vele scholingen, zijn wij als team enthousiast geworden over deze methode. Wij hebben ervaren dat de lessen effectiever zijn en het plezier waarmee de kinderen leren zwemmen, nog groter.

Meer informatie over deze lesmethode vind u op www.easyswim.com.

Home
Zwembad De Gelenberg