Lees pagina voor

Contactgegevens

Wij werken op afspraak. Dit betekent dat wij u graag helpen op een afgesproken dag en tijd. Het grote voordeel voor u is dat u niet meer lang hoeft te wachten.

U kunt ook bellen met onze medewerkers van het KlantContactCentrum: 088 432 70 00. Zij helpen u graag met het maken van een afspraak. Wilt u anoniem een afspraak maken? Neem dan ook telefonisch contact op. Ook bij de informatiebalie in het Huis van de gemeente kunt u een afspraak maken.

Gemeentehuis

Correspondentieadres

Postbus 1, 6650 AA Druten

E-mailadres

info@druten.nl

Telefoonnummers

Kamer van Koophandel en BTW-nummer

Openingstijden

Bekijk onze openingstijden.

Meldingen in de buitenruimte

Verlichting in uw straat kapot? Zwerfvuil? Verstopte riolering? Losse tegels? Een omgewaaide boom? Andere meldingen of tips over uw buurt? Meld het ons direct online. Doe dan een melding via de Mijngemeente App of via onderstaande knop.

Melding doen

Pers

Bent u journalist en heeft u een persvraag? Neem dan contact op met onze Persdesk. Dit kan per e-mail via persdesk@drutenwijchen.nl. U kunt ook bellen naar 088 432 73 73.

De collega’s van Persdesk zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag is de Persdesk bereikbaar van 09.00 uur tot 12.30 uur.