Lees pagina voor

Archiefstukken aanvragen en inzien

Bij de gemeente kunt u archiefstukken aanvragen en (op afspraak) inzien, zoals bouwvergunningen, tekeningen en alle overige openbare stukken. Voor archiefstukken van de voormalige gemeente Horssen (voor 1984) kunt u bij het regionaal archief in Nijmegen terecht.

Wat moet u doen?

Inzien

Heeft u gekozen voor inzien bij het gemeentehuis dan bellen of mailen wij u voor een afspraak. Dan liggen de stukken klaar bij de receptie en kunt u in de hal de aangevraagde stukken inzien. U kunt eventueel aangeven welke stukken u wilt hebben en deze worden dan nagezonden.

Ontvangen per email of post

U krijgt uw aangevraagde archiefstukken per email of naar het opgegeven adres toegezonden. U hoeft hiervoor niet naar het gemeentehuis toe te komen.

Wat kost het?

Het inzien van archiefstukken of bouwtekeningen is gratis. Voor een print of scan brengen wij wel kosten in rekening. Voor vragen kunt u contact opnemen met de medewerkers van het KlantContactCentrum via telefoonnummer 088 432 70 00.

Meer informatie

Wij kunnen uw aanvraag alleen in behandeling nemen als u alle gegevens op het aanvraagformulier heeft ingevuld. Wees zo duidelijk mogelijk dan kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn.