Lees pagina voor

Kent u iemand die een lintje verdient?

11 april 2022

Waarschijnlijk kent u iemand in uw omgeving die bij een vereniging, instelling of stichting vrijwilligerswerk doet. Voor de aanvraag van een koninklijke onderscheiding, een lintje, is de richtlijn 15 jaar vrijwillige inzet. Wilt u een lintje aanvragen voor een inwoner van de gemeente Druten voor de Lintjesregen 2023? Dan dient u de complete aanvraag vóór 15 juni 2022 in.

Wat moet u doen?

Vul dit korte formulier in en verzend de gegevens. Daarna neemt de kabinetsmedewerker van de gemeente Druten contact met u op. Van haar ontvangt u het volledige aanvraagformulier en hoort u wat u verder moet doen.

Heeft u vragen?

Neem contact op met Florence van Kerkhof via e-mail kabinetszaken@druten.nl of via 088 432 74 01.

Meer nieuws

Al het nieuws