Lees pagina voor

Denk jij mee over de Omgevingsvisie voor onze gemeente?

9 mei 2022

Hoe ziet onze gemeente eruit in 2035? Deze vraag staat centraal in onze omgevingsvisie. In de omgevingsvisie leggen we vast hoe we Druten ook in 2035 een fijne plek laten zijn om te wonen, werken, leven en genieten. Hiervoor gaan we graag met jou in gesprek. Denk jij met ons mee?

Swipocratie

Je krijgt een foto en een korte tekst te zien. Door te swipen beantwoord je snel en simpel in 3 minuten de vragen. Ga naar hiervoor naar de website van Swipocratie.

Online vragenlijst

Digitaal kun je een vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. 

Kleurplaat

Wij vinden het ook belangrijk om te horen wat kinderen belangrijk vinden. Daarom vragen wij ze om mee te tekenen. Deze kleurplaat kunt u printen door hem hier (PDF, 98.4 kB) te downloaden. U kunt de kleurplaat mailen naar: omgevingsvisie@wijchen.nl.Of afgeven bij het gemeentehuis.

Samen bouwen aan de toekomst

We organiseren een bijeenkomst op 22 juni 2022 waarbij we letterlijk bouwen aan de toekomst van onze gemeente. Hoe wil jij dat onze gemeente er in 2035 uitziet? Meld je aan door te mailen naar omgevingsvisie@wijchen.nl. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur. De locatie wordt later bekend gemaakt.

Meer nieuws

Al het nieuws