Lees pagina voor

Zonder afspraak coronavaccinatie in de Bogerd op 28 juni

21 juni 2022

De GGD is dinsdag 28 juni van 16.00-20.00 uur in de Bogerd in Druten. U kunt hier zonder afspraak binnenlopen voor een coronavaccinatie. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en mondkapje mee. GGD-medewerkers geven hier ook voorlichting over vaccineren. Zij zijn vrijdagmiddag 24 juni ook op de weekmarkt van Druten om voorlichting te geven en vragen te beantwoorden. Natuurlijk blijft vaccineren uw eigen keuze.

Wie kunnen er langskomen voor een coronavaccinatie?

Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Kinderen van 12 tot en met 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. 

Heeft u corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat uw de prik kunt halen. Ook iedereen van 18 jaar of ouder is welkom voor een boosterprik. En boven de 60 jaar voor de extra boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen de laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Wanneer komt de GGD naar Druten?

  • Datum: dinsdag 28 juni 2022 van 16.00 – 20.00 uur
  • Waar: de Bogerd, van Heemstraweg 53, Druten
  • Neem uw identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Heeft u vragen?

In de Bogerd en vrijdagmiddag 24 juni op de weekmarkt in Druten staan GGD-medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Heeft u prikangst? Dat komt vaker voor dan u denkt! Geef dit aan bij de GGD-medewerkers, zij helpen u graag hierbij!

Meer weten?

Bekijk alle informatie op de website van GGD Gelderland Zuid.

Meer nieuws

Al het nieuws