Lees pagina voor

Energieloket Druten wenst u een comfortabel en gezond 2023

2 januari 2023

De feestdagen liggen weer achter ons. Het jaar 2023 is begonnen en het energieplafond is ingegaan. Daarmee hebben we meteen een duidelijk doel als het gaat om energie besparen en de kosten betaalbaar houden.

Uw woning verduurzamen

Door kleine aanpassingen in ons gedrag verspillen we minder energie. Bijvoorbeeld door verstandig gebruik van de verwarming. Toch is alleen energie besparen voor veel mensen niet voldoende. Zeker als uw woning ouder is dan 50 jaar is er meer nodig. Dan is het verstandig om goed naar de bouwkundige staat van uw woning te kijken. En vast te stellen waar de kou binnenkomt of de warmte het huis uit gaat.

Bezoek het Energieloket

Voor het verduurzamen van uw woning kunt u gebruik maken van de Toekomstbestendig Wonen Lening of subsidies. Voor advies kunt u een afspraak maken bij Energieloket Druten in het gemeentehuis. Het Energieloket is elke maandagochtend op afspraak open. Een afspraak maakt u via telefoonnummer 088 432 7000.

Meer nieuws

Al het nieuws