Lees pagina voor

Online informatiebijeenkomst reizen met het OV

25 januari 2023

Is reizen met het openbaar vervoer even geleden? Of wordt dit een eerste keer? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg tijdens een informatiebijeenkomst. Zij zijn het reizen met het openbaar vervoer gewend en helpen u het gemak van het openbaar vervoer ervaren.

Interactieve informatiebijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt alles uitgelegd. In een klein groepje legt een OV-ambassadeur u stapsgewijs uit welk abonnement het beste bij u past, of hoe u bijvoorbeeld een OV-chipkaart kunt aanvragen en gebruiken. De informatiebijeenkomst is op woensdag 8 februari en 4 april om 13.30 uur en duurt een uur. Als u wilt meedoen heeft u een mobiele telefoon, tablet of computer nodig met camera en microfoon.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of te bellen naar 038 45 40 130.

Activiteiten OV-ambassadeurs

Naast de online informatiebijeenkomsten is er ook een telefonisch spreekuur en vinden er maandelijks inloopspreekuren, proefreisjes en fysieke informatiebijeenkomsten plaats. Kijk voor een overzicht van deze activiteiten en meer informatie op de website van Ervaar het OV (Deze link gaat naar een externe website)

Meer nieuws

Al het nieuws