Lees pagina voor

Dierenambulance Maasland

1 maart 2023

Vanaf 1 maart kunnen inwoners van de gemeente Druten de dierenambulance Maasland bellen voor een dier in nood. De gemeente heeft een contract afgesloten met de Dierenambulance Maasland. Deze dierenambulance is onderdeel van de Dierenbescherming.

Telefoonnummer: 088 811 3510

Via bovenstaand telefoonnummer bereikt u de meldkamer van de dierenambulance.

Wanneer belt u de dierenambulance?

U belt de dierenambulance als u ziet dat een dier hulp nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat het dier gewond is of ziek en er geen baasje in de buurt is. De dierenambulance haalt zieke en gewonde dieren op. Bijvoorbeeld honden en katten maar ook wilde dieren zoals vogels, eenden en vossen. Kijk voor meer informatie op de website van Dierenambulance Maasland (Deze link gaat naar een externe website).

Meer nieuws

Al het nieuws