Lees pagina voor

Burgemeester op bezoek bij 100-jarige Annie Hoes

13 maart 2023

Afgelopen vrijdag 10 maart was burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld op bezoek bij mevrouw Annie Hoes uit Druten. Ze mocht mevrouw Annie feliciteren want ze werd namelijk 100 jaar. Veel Drutenaren kennen Annie vast wel omdat zij en haar man jarenlang een bakkerij hadden. Annie haar verjaardag is uitbundig gevierd met kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Ondanks haar leeftijd is Annie nog heel scherp en ze woont zelfstandig. Ze heeft een iPad en iPhone en communiceert via FaceTime met haar kinderen en kleinkinderen als die niet in de buurt zijn. Annie heeft 4 dochters en een zoon van wie een deel in Druten woont. Ze gaat nog gezellig iedere dag bij een van haar kinderen eten.

Namens de gemeente van harte gefeliciteerd!

Meer nieuws

Al het nieuws