Lees pagina voor

Uw stem telt!

13 maart 2024

Ontvangt u rond 18 maart een brief van ons die gaat over de inwoners- of ondernemerspeiling? U kunt dan uw stem laten horen en invloed uitoefenen op de toekomst van onze gemeenschap. Grijp de kans om deel te nemen aan onze peiling! De peiling biedt u de kans om uw ervaring over de dienstverlening van onze gemeente te delen.

Inwonerspeiling

Wij vragen u hoe u de woon- en leefomgeving ervaart, de relatie met de gemeente ervaart en wat u van de dienstverlening vindt.

Ondernemerspeiling

Op hetzelfde moment willen wij ook onze ondernemers uitnodigen om deel te nemen aan de ondernemerspeiling. Bij de ondernemerspeiling vragen we hoe ondernemers de relatie met de gemeente en het ondernemersklimaat ervaren.

Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten van uw tijd. Laat ons weten wat u belangrijk vindt en help ons. De resultaten delen we rond juni op de website waarstaatjegemeente.nl (Deze link gaat naar een externe website), op deze gemeentepagina en op onze sociaal media kanalen.

Meer nieuws

Al het nieuws