Lees pagina voor

Meedenken over wegen

20 maart 2024

De afgelopen jaren is de mobiliteitswereld verandert. Er zijn ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke ordening, duurzame mobiliteit en het besluit over het gemeentelijke Mobiliteitsbeleid. Dit zijn redenen om ons wegcategoriseringsplan bij te werken. Het nieuwe wegcategoriseringsplan gaat in op thema’s als snelheid, de functie van wegen, sluipverkeer en landbouwverkeer. Wij willen graag dat bewoners en ondernemers meedenken over het parkeren in onze gemeente.

Heeft u ideeën over de wegen in de gemeente Druten? Of heeft u wensen of klachten op dit gebied?

Meld het dan via de website meedenkenoververkeer.nl (Deze link gaat naar een externe website). Lukt het niet via de website, dan kunt u bij het gemeentehuis een papieren formulier vragen.

Meer nieuws

Al het nieuws