Lees pagina voor

Verloopt je identiteitsbewijs bijna? Maak dan een afspraak

3 april 2024

Heb je binnenkort een nieuw paspoort of een nieuwe identiteitskaart nodig? Vraag deze dan op tijd aan!

Inwoners die tussen 2014 en 2018 een reisdocument hebben aangevraagd, vragen vanaf 2024 een nieuw reisdocument aan. De komende jaren wordt dan ook een piek verwacht in het aanvragen van reisdocumenten. We verwachten hierdoor extra drukte bij de gemeente Druten. Daarom zetten we extra medewerkers in en verruimen de afspraakmogelijkheden. Maar ook dan kunnen de wachttijden oplopen. Houd hier dus rekening mee.

Kijk op de pagina Paspoort voor meer informatie over het aanvragen van een paspoort. En op de pagina Identiteitskaart voor meer informatie over een identiteitskaart.

Meer nieuws

Al het nieuws