Lees pagina voor

Noodfonds voor Druten, Beuningen en Berg en Dal

2 juli 2024

Op 27 juni hebben de gemeenten Druten, Beuningen en Berg en Dal een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Stichting Urgente Noden (SUN) Gelderland Zuid. Deze stichting biedt hulp aan inwoners van deze gemeenten die in dringende financiële nood zitten. Wanneer nodig kan deze hulp al binnen 24 uur worden geboden.

Waarom een noodfonds?

Iedereen kan terechtkomen in een situatie waarin dringend geld nodig is en niet de mogelijkheid heeft gebruik te maken van bestaande voorzieningen. De Stichting Urgente Noden (SUN) Gelderland Zuid kan dan mogelijk wel hulp bieden door een eenmalige financiële gift of sociale lening met gunstige voorwaarden. Hiermee kan de ergste nood worden opgelost.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of bevindt u zich in een situatie waarin u dringende financiële hulp nodig heeft? Meer informatie over het Noodfonds vindt u op de pagina Noodfonds.

Meer nieuws

Al het nieuws