Lees pagina voor

Sociale Kaart

10 juli 2024

Heeft u behoefte aan informatie en/of advies over wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen of kinderen & jeugd? Op de Sociale Kaart van de gemeente Druten vindt u een overzicht met websites van organisaties voor activiteiten, ondersteuning en zorg in uw buurt.

Uw onderneming of vereniging ook vindbaar maken op deze pagina?

Meld uw organisatie aan via het aanmeldformulier (Deze link gaat naar een externe website). De door u ingevulde gegevens worden dan opgenomen in de Sociale Kaart. Deelname is kosteloos.
Niet alle organisaties passen bij onze Sociale Kaart. U ontvangt bericht wanneer uw organisatie niet wordt opgenomen.

Meer informatie?

Kijk op de sociale-kaart.

Naast de Sociale Kaart van de gemeente Druten kunt u ook informatie vinden over (sportieve) activiteiten op de website meedoeninmaasenwaal.nl (Deze link gaat naar een externe website) en de website maxvitaal.nl (Deze link gaat naar een externe website).

Meer nieuws

Al het nieuws