Lees pagina voor

StartUp Workshop: leadgeneratie, het aantrekken van klanten

11 juli 2024

In de workshop leadgeneratie leert u hoe u potentiële klanten kunt aantrekken door:

  • Uw doelgroep goed te begrijpen
  • Te weten waar u ze kunt vinden
  • Relevante activiteiten te ondernemen om hun interesse te wekken
  • Een jaarplan op te stellen

Er is geen universele oplossing voor het aantrekken van klanten, het hangt af van uw sector en doelgroep. Deze StartUp workshop wordt gegeven door Lizanne Jakobs, een ervaren sales- en marketingprofessional, drs Bedrijfscommunicatie en gecertificeerd DISC trainer. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales en marketing van diensten en producten.

Ze is de oprichtster van Brilliant Work, dat is verkozen tot het beste bedrijfscoachingsbureau van Nederland door Acquisition International voor 2022. De meeste coachingstrajecten bij Brilliant Work zijn op gesubsidieerde basis voor ZZP en MKB. Lizanne leidt workshops op een aanstekelijke manier, heel open en met een vleugje humor. Tijdens de StartUp workshop is er veel tijd en ruimte voor vragen en interactie.

Workshop Druten: Hoe kom ik aan meer leads?

  • Voor wie: Startende ondernemers, scale-ups en zzp’rs
  • Datum: 2 september 16.00 uur – 18.00 uur
  • Locatie: Gemeentehuis Druten, ruimte de Kolk
  • Aanmelden: Via onderstaande knop. Let op: er zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

Aanmelden (Deze link gaat naar een externe website)

Meer nieuws

Al het nieuws