Lees pagina voor

Nieuwbouwproject de Groene Admiraal

Met dit nieuwbouwproject komen er 50 duurzame en betaalbare nieuwe woningen bij in Druten. Het aanbod bestaat uit 38 sociale huurappartementen en 12 koopwoningen die vallen onder de Nationale Hypotheek Garantie grens.

De nieuwbouwwoningen komen aan de oostkant van Druten. Tussen de Jan van Galenstraat, Karel Doormanstraat en De Ruijterstraat. De locatie is bekend als het huidige Balles terrein. Bijna driekwart van de woningen valt in het betaalbare segment. Hiermee voldoen we aan de grote vraag naar woningen binnen dit prijssegment. Verder worden de woningen duurzaam en bijna energieneutraal.

Informatiebijeenkomsten voor mensen uit de buurt

Wij vinden het belangrijk dat mensen meedenken over de plannen voor De Groene Admiraal. Zo komen we tot een breed gedragen plan. Een nieuwe wijk die zoveel mogelijk waarde toevoegt aan de omgeving. Er zijn diverse informatiebijeenkomsten geweest met de mensen die wonen in de buurt van de projectlocatie over de plannen. Tijdens deze bijeenkomsten zijn er ideeën en punten die aandacht nodig hebben opgehaald. Onder andere via online enquêtes. Deze input gebruiken we om de plannen verder vorm te geven.

Planning

Planning van Nieuwbouwproject de Groene Admiraal:

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meer informatie en nieuws vindt u op de website van De Groene Admiraal (Deze link gaat naar een externe website). U schrijft zich hier ook in voor een nieuwsbrief. Het nieuws ontvangt u direct in uw mailbox.