Lees pagina voor

Nieuwbouwproject Groenemorgen

Met het nieuwbouwproject Groenemorgen komen er 60 woningen bij in Afferden. Het gebied ligt aan de zuidkant van de bebouwing aan de Koningstraat, tussen de Oude Weisestraat aan de westzijde en de Driemorgen aan de oostzijde.

Er komt een verschillend aanbod aan woningen. Rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. Het gaat om huur- en koopwoningen.

Inschrijven sociale huurwoning

De verhuur van sociale huurwoningen gaat via woningcorporatie Woonwaarts. Heeft u interesse in een sociale huurwoning? Schrijf u dan in via de website van Woonwaarts (Deze link gaat naar een externe website).

Planning

Logo Groenemorgen Afferden - Druten​Meedenken over de omgeving

Het is belangrijk dat mensen meedenken over de plannen voor Groenemorgen. Door de behoeften en ideeën van mensen mee te nemen, voegt het plan straks zoveel mogelijk waarde toe aan de omgeving. Tijdens de eerste participatieronde was het mogelijk om via een online vragenlijst en een informatieavond mee te denken. Bezoekers kregen de mogelijkheid om ideeën en tips via post-it’s op de panelen te plakken.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meer informatie en nieuws vindt u op de website van Groenemorgen (Deze link gaat naar een externe website). U schrijft zich hier ook in voor een nieuwsbrief. Het nieuws ontvang u direct in uw mailbox.