Lees pagina voor

Nieuwbouwproject Groene morgen

Met het nieuwbouwproject Groene morgen komen er 52 woningen bij in Afferden. Het gebied ligt aan de zuidkant van de bebouwing aan de Koningstraat, tussen de Oude Weisestraat aan de westzijde en de Driemorgen aan de oostzijde.

Er komt een verschillend aanbod aan woningen. Rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. Het gaat om huur- en koopwoningen.

Logo Groenemorgen Afferden - Druten​Meedenken over de omgeving

Het is belangrijk dat mensen meedenken over de plannen voor Groene morgen. Door de behoeften en ideeën van mensen mee te nemen, voegt het plan straks zoveel mogelijk waarde toe aan de omgeving. Tijdens de eerste participatieronde was het mogelijk om via een online vragenlijst en een informatieavond mee te denken. Bezoekers kregen de mogelijkheid om ideeën en tips via post-it’s op de panelen te plakken.

Planning

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meer informatie en nieuws vindt u op de website van het nieuwbouwproject Groene morgen (Deze link gaat naar een externe website). U schrijft zich hier ook in voor een nieuwsbrief. Het nieuws ontvang u direct in uw mailbox.