Lees pagina voor

Nieuwbouwproject Hemelrijk

Met de bouw van 68 woningen komt er in Puiflijk een divers aanbod aan woningtypes bij. Er komen 46 koopwoningen en 22 sociale en middeldure huurwoningen in de nieuwbouwwijk Hemelrijk.

Van rij- en hoekwoningen tot twee-onder-een kapwoningen en woningen die levensloop bestendig zijn. Voor starters en doorstromers. De woningen zijn energiezuinig. Denk aan zonnepalen, een warmtepomp, vloerverwarming en koeling. De woningbouwlocatie ligt aan de Koningsweg. Op de grens van Puiflijk en Druten.

In april 2023 konden toekomstige bewoners, de bewoners in de buurt en geïnteresseerden de plek bekijken. En kennismaken met elkaar.

Planning

De planning van nieuwbouwproject het Hemelrijk.

Er zijn nog een aantal woningen te koop. De verkoop van de woningen gaat via de makelaars Sjuul van de Klok in Druten en Hans Janssen in Beuningen.

De verhuur van de sociale huurwoningen gaat via woningcorporatie Woonwaarts. Heeft u interesse in een sociale huurwoning? Dit kunt u aangeven via de website van Nieuwbouwproject Hemelrijk (Deze link gaat naar een externe website). Woonwaarts houdt u dan op de hoogte.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of heeft u interesse in een woning? Meer informatie en nieuws vindt u op de website van Nieuwbouwproject Hemelrijk (Deze link gaat naar een externe website).