Lees pagina voor

Nieuwbouwproject Hooiwal

Met nieuwbouwproject Hooiwal komen er 48 nieuwe woningen bij in Druten. Het aanbod bestaat uit 43 rij- en hoekwoningen. En 5 levensloopbestendige woningen. De levensloopbestendige woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woningen liggen tussen de Van Heemstraweg en de Aardschouwstraat, met het centrum van Druten om de hoek.

Ongeveer de helft van de woningen valt in het betaalbare segment. Hiermee voldoen we aan de grote vraag naar woningen binnen dit prijssegment. Verder worden de woningen duurzaam en bijna energieneutraal.

Planning

Klankbordgroep en inloopmiddag voor mensen uit de buurt

Door de omgeving actief te betrekken bij de plannen voor Hooiwal, voegen ze zoveel mogelijk waarde toe aan de omgeving. Zo zijn er 2 overleggen geweest met de klankbordgroep De Hooiwal. De klankbordgroep is een groep aanwonenden die meedenkt en het bouwproject volgt. Een van de functies is om zowel intern als extern draagvlak te creëren. Daarnaast stelt de klankbordgroep kritische vragen over keuzes die gemaakt worden en geeft het advies.

Voor omwonende is er een inloopmiddag geweest waar ze naartoe konden met vragen.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meer informatie en nieuws vindt u op de website van Hooiwal (Deze link gaat naar een externe website). U schrijft zich hier ook in voor een nieuwsbrief. Het nieuws ontvangt u direct in uw mailbox.