Lees pagina voor

Nieuwbouwproject Portier

De woningen in het project Portier komen op een stuk grond dat nu nog geen functie heeft. Het ligt aan de westkant van de Raadhuisstraat. Ook komt het op de plek van de sporthal aan de Heuvel. Deze sporthal wordt later nog gesloopt, omdat de sporthal verhuist naar Sportcentrum De Gelenberg. Er komen ongeveer 160 woningen, waarvan ongeveer 40 sociale huurwoningen.

Inschrijven sociale huurwoning

De verhuur van sociale huurwoningen gaat via woningcorporatie Woonwaarts. Heeft u interesse in een sociale huurwoning? Schrijf u dan in via de website van Woonwaarts (Deze link gaat naar een externe website).

Planning

Meedenken over de omgeving

Het is belangrijk dat mensen meedenken over de plannen voor Portier. Door de behoeften en ideeën van mensen mee te nemen voegt de nieuwe wijk straks zoveel mogelijk waarde toe aan de omgeving. De gemeenteraad van Druten heeft afgesproken over welke onderdelen en tot op welke hoogte mensen mee mogen praten.

Tijdens de eerste participatieronde was het mogelijk om via een online vragenlijst en een informatieavond mee te denken. Tijdens de tweede participatieronde werd getoond hoe de ontvangen feedback van de vorige participatieavond is verwerkt in het aangepaste ontwerp . Ook toen hadden bezoekers weer de mogelijkheid om mee te denken over de plannen.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meer informatie en nieuws vindt u op de website van het nieuwbouwproject Portier (Deze link gaat naar een externe website). U schrijft zich hier ook in voor een nieuwsbrief. Het nieuws ontvangt u direct in uw mailbox.