Lees pagina voor

Winst uit je woning

De gemeente Druten organiseert samen met Winst uit je woning een waardebonactie voor kleine energiebesparende maatregelen, zoals ledlampen of tochtstrips. Ook organiseren we een advies- en inkoopactie voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas voor woningeigenaren.

De waardebonactie is van start gegaan. Aanmelden kan tot en met 19 juni 2022!

Wat houdt deze actie in?

Huurders en woningeigenaren in de gemeente Druten een brief ontvangen. We hopen dat veel huurders en woningeigenaren gebruik zullen maken van de waardebon. Als veel mensen meedoen met de inkoopactie voor het duurzaam maken van hun woning, kunnen we goede kwaliteit voor scherpe prijzen inkopen. Voor het uitvoeren van deze maatregelen werken wij samen met ondernemers die uit de buurt van Druten komen.

Wat zijn de voordelen?

Als veel inwoners aan de slag gaan met deze maatregelen komen we een stapje dichter bij het doel van een energieneutraal Druten in 2040. Ook verhoogt u het wooncomfort van uw woning. Tot slot kunt u met deze maatregelen besparen op de energierekening.

Hoe zit het met de financiering?

Vanaf twee maatregelen is er een landelijke subsidie mogelijk. Winst uit je woning kan daarin adviseren en helpen met de aanvraag. Daarnaast biedt de gemeente Druten de Toekomstbestendig Wonen Lening aan. Deze lening heeft gunstige voorwaarden en door gebruik te maken van deze lening hoeft u geen gebruik te maken van uw spaarrekening.

Heeft u interesse?

Voor meer informatie kunt u kijken op de website Winst uit je Woning of bellen met de servicedesk van Winst uit je Woning op: 023 583 69 36.